Ова е иднината на чистење на површината: 500ze.

Грин Машинс значително придонесуваат за постигнување на амбициозните цели за емисија на CO2:

  • Електрично управувано од литиум-јонска батерија: – Го покажува полнењето на батеријата во реално време. – Аларм за ниско полнење. – Интелигентен систем за следење на полнењето.
  • Ниска бучава во транзитен мод.
  • Максимално време на работа без прекин: 7 – 11 часа – 500ze со единечна батерија – до 7 часа – 500ze со двојна батерија – до 11 часа
  • 70 % пониска потрошувачка на вода благодарение на сигурна контрола на прашина (споредено со традиционалните улични метачи).

СПЕЦИФИКАЦИИ

Димензии на Машината

Должина
3330 мм
Ширина
1200 мм
Висина
1980 мм
GVW 500ze единечна батерија
2325 кг
GVW двојна батерија
2670 кг
Меѓуоскино растојание
1380 мм
Круг на Вртење тротоар до тротоар
2750 мм
Макс брзина на движење
25 km/h

Систем на метење

Тип
Вакуумски Метач
Работна ширина: минимум (повлечени четки)
1300 мм
Работна ширина: максимум (четките комплетно продолжени)
1900 мм
Капацитет на контејнерот
1 м3

Предности под Хаубата

Две независни четки за максимална ефикасност на чистење.

Зголемена безбедност благодарение на видливоста на сите страни.

Прогресивен систем за управување со возила со вградена функција за следење, откривање и дијагностика.

Интелигентно префрлање со еден допир помеѓу режимот за метење и транзит.

Сигурни, првокласни и солидни конструкции за бараните работни услови на метење.

До 11 часа * со високи перформанси благодарение на двојното пакување на литиум-јонски батерии.

* GM5ze – 5 часа

Зголемен комфор при работа и суспензија на четири тркала.

Циклоните ја отстрануваат дури и фината прашина благодарение на екстремните центрифугални сили од воздушниот проток пред повторно да се издува воздухот што се прочистува. Останатата прашина се собира во контејнерот.

Поедноставено и забрзано одржување и сервис благодарение на целосен пристап до сите главни системи.

500ze додатоци и надградби

Клима Уред
Задна колор видео камера
Перач под притисок
Централно подмачкување
Флексибилно црево
Радио/ЦД

Треба помош да се одлучите кој модел на грин Машинс најдобро одговара на вашите потреби за чистење?

Кога ќе купите една или повеќе Грин Машинс, навистина ќе почнете да нè запознавате. Ако сакате, достапни се разни опции за финансирање и лизинг. Разговарајте со нас.
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ