ЗЕЛЕН ГРАДСКИ ЖИВОТ.

Грин Машинс. Комбинирање години на иновации и развој со еколошки одржливи концепти.

ПРОИЗВОДИ
КАРАКТЕРИСТИКИ

Карактеристики кои ги поставија Грин Машинс посебни.

Нула емисија

Климата е изложена на ризик. На голем и мал размер. Бидејќи градовите и населбите се борат со респираторни ограничувања на прашина и издувни гасови, се прават напори за намалување на емисиите на CO2. Грин Машинс нуди во моментов софистицирани e-метачи за овие задачи.

Тивко ефективен.

Електрично управуваните Грин Машинс веќе се зафатени со отстранување на отпадоци и нечистотија додека градот се уште (или веќе) спие. И звукот што го произведуваат не е погласен од лисјата што шумолат на ветрот.

Енергетска ефикасност.

Литиум-јон батериите за складирање траат цел работен ден. На неверојатно ниски трошоци за енергија - само 3 € за напојување. Па така, трошоците за набавка се исплаќаат сами за себе за кратко време. Како алтернатива, можете да ја изнајмите батеријата за складирање во рамките на нашата програма, што е добро за да ги зачувате вашите средства.

Треба помош да се одлучите која Грин Машинс најдобро одговара на вашите потреби за чистење?

Со разни опции за финансирање и лизинг, Грин Машинс може да биде на хоризонтот порано отколку подоцна. Разговарајте со нас.
КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ